het serious impact branding & marketing abonnement

COMPLEET ONTZORGD MET HET BRANDING & MARKETING ABONNEMENT

 

Als slimme ondernemer ligt jouw focus op de dingen die jij goed kan en waar je blij van wordt. Toch? Horen branding & marketing hier niet bij? En is het lastig of te duur om iemand in dienst te nemen die dit voor jouw uit handen neemt? Besteed het dan uit! Dan kun jij je focussen op al die andere dingen.

Wij maken graag Serious Impact voor jou!
branding en marketing abonnement

wat hebben wij te bieden?

Wij zijn er voor de complete ontzorging van jouw branding, marketing, design en contentcreatie. Met ons abonnement haal je een heel team van specialisten in huis dat precies weet hoe ze jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen.

Wil jij je onderscheiden van je concurrenten, impact maken bij jouw doelgroep en vertrouwen creëren bij je (potentiële) klanten? Probeer het dan eens uit, want:

de eerste maand geven we tijdelijk 25% korting!

(Dus waar wacht je nog op?)

HOE WERKT HET?

 

Het is heel simpel: je neemt een abonnement bij ons af op basis van een vast aantal uren per maand. Wij zorgen er dan voor dat jouw onderneming zichtbaar, betrouwbaar en onderscheidend is.

We hebben alle expertise in huis om van jouw onderneming een ijzersterk merk te maken.

Nadat we samen jouw situatie en wensen hebben besproken, doen wij een voorstel om via de kortste route de gestelde doelen te behalen. We bepalen de strategie en maken een plan van aanpak, afhankelijk van welk abonnement je wil afnemen.

branding en marketing abonnement

abonnementsvormen

Het maakt niet uit of je een start-up bent of als gevestigd bedrijf toe bent aan een rebranding of marketingboost. We kijken naar jouw specifieke situatie, maken in overleg een strategisch plan op maat en gaan voor je aan de slag!

wat nemen wij uit handen?

Branding

Doe je wat je zegt en zeg je wat je doet? Vertel je een goed verhaal en heb je de juiste ‘look & feel’? We analyseren de identiteit en het imago van de onderneming en sturen bij waar nodig. We bepalen de beste marktpositie en zorgen voor een waardevolle merkstrategie.

Marketing

Jouw product of dienst is natuurlijk geweldig! Hoe gaan we dat zo optimaal mogelijk communiceren met de doelgroep? Is er een creatieve campagne nodig waar je klanten mee binnenhaalt? Of een effectieve e-mailmarketingactie? We kunnen het allemaal!

Design & content

Het creëren van goede en relevante content voor alle social mediakanalen is bij ons in goede handen. Natuurlijk in een passend design dat aanspreekt en verrast. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat de website geregeld voorzien wordt van nieuwe content zodat deze helemaal up-to-date blijft.

FAQ

Wat kan er allemaal binnen het abonnement?

Heel veel. Diensten die deel uit maken van het abonnement zijn:

✓ branding: identiteit, storytelling, strategie, positionering

✓ marketing: strategie, plan van aanpak, campagnes (concept en uitvoering)

✓ graphic design: zowel digitaal als gedrukte media

✓ contentcreatie: tekst én beeld (social media, e-mailings, website)

Wat valt er niet onder?

Video- of animatieproducties, fotoshoots en marktonderzoek vallen niet onder het abonnement. We kunnen je hier uiteraard wel mee helpen door één van onze partners in te schakelen en alles voor je te regelen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek in. Dit doen we live of via een online videotool zoals Skype, Zoom of Teams. Op die manier komen we erachter of we bij elkaar passen en wat we voor je kunnen betekenen.

Gaan we met elkaar door? Dan willen we alles over jouw onderneming weten. Dit gesprek vormt de basis voor ons voorstel, dat we op maat voor je maken. Ook kijken we welke abonnementsvorm hier het beste bij past, rekening houdend met jouw budget.

Akkoord? Dan maken we een concreet plan van aanpak en gaan we enthousiast voor je aan de slag! Maandelijks hebben we een evaluatie met een rapportage over de werkzaamheden en de behaalde resultaten. Wij geloven in meten is weten!

Abonnementsduur

Je zit bij ons niet vast aan een lang contract. Het abonnement is op ieder moment opzegbaar: we hanteren alleen een opzegtermijn van 1 maand. Bovendien kun je maandelijks onderling switchen tussen de abonnementsvormen. Als we denken meer uren nodig te hebben voor bijvoorbeeld een grote marketingcampagne kun je ‘upscalen’. Tijdens de rustige zomerperiode kun je ook ‘downsizen’, dat is geen enkel probleem.

Investering

Dit abonnement kun je het beste zien als een investering die zichzelf terug verdiend. Het juist inzetten van branding en marketing zal op termijn geld en impact opleveren. En dat is de bedoeling, toch? De prijzen zijn exclusief 21% btw + eventuele reiskosten.

klanten

Een selectie uit klanten waar wij met veel plezier voor werken:

EVEN VOORSTELLEN: HET TEAM

Ilona

branding & marketing

Eske

campagnes & design

Anke

contentcreatie & (web)teksten

Leon

online development

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM MET HET BRANDING & MARKETING ABONNEMENT IMPACT TE MAKEN?

WIJ ZEKER!