• Concepting and designing
  are no laughing matters.

  OK, they are.

HALLO!  IK BEN ILONA EN IK BEN

ondernemer, creatief strateeg en ontwerper. Ik zie mezelf als een oplossingsgericht en daadkrachtig persoon en sta voor kwaliteit en professionaliteit. Graag werk ik samen met mensen die open staan voor ideeën en oplossingen die misschien niet altijd voor de hand liggen.

WERK

Ik heb jarenlange ervaring in het bedenken en uitwerken van creatieve concepten. Eerst als graphic designer, later als art director en creative consultant. Ik ben er trots op dat ik zo veel verschillende klanten en merken heb kunnen helpen.

Het leukste aan mijn vak vind ik het conceptmatig denken, het genereren van ideeën. ‘Creative concepting’ wordt dat ook wel genoemd, wat betekent dat ik allemaal gave dingen mag verzinnen voor merken en organisaties. Want daar ligt mijn kracht.

Na de conceptfase volgt de concrete uitwerking. Dit doe ik samen met een team van professionals: designers, communicatiespecialisten, webdevelopers, tekstschrijvers, fotografen, etc. Met als belangrijkste doel: het zo goed mogelijk helpen van mijn klant.

INSPIRATIE

Mijn inspiratie haal ik uit mensen, verhalen, reizen, boeken, vlogs, artikelen, films, videoclips, het laatste nieuws, trends en wat er nog meer op mijn pad komt. Mede dankzij mijn studie aan de Academie van Beeldende Kunsten heb ik een brede kennis van (en liefde voor) kunst, film en design. Ik verslind boeken, blogs en video’s als het gaat om nieuws over mijn vakgebied en volg een aantal voor mij zeer inspirerende personen online. En, niet te vergeten, bijna iedere dag weer leer ik iets nieuws van onze kinderen (in de leeftijd van 8-19 jaar).

NOG WAT WEETJES OVER MIJ:

 • Ik ben allergisch voor slechte typografie. Jeuk krijg ik ervan, en rode vlekken…
 • Superhappy word ik van nieuwe plekken op aarde ontdekken. Ik heb al heel wat fantastische
  landen/plaatsen gezien, maar er is nog een aardige lijst met ‘wanna-sees’.
 • Tijdens het creatieproces sluit ik mezelf af van de rest van de wereld. Even geen afleiding, ik kan het aanraden.
 • Heerlijk vind ik het om lekker met mijn zoontje te spelen. Wat een fantasie zit er in dat koppie!
 • Je maakt mij heel erg blij met sushi.  おいしい食べる!

Nu ken je mij wat beter, ik leer jou ook graag beter kennen. Spreken we elkaar snel?

Groet, Ilona

Ik geloof er 100% in dat ik met mijn creatieve ideeën jou écht verder kan brengen.

Interesse in een kennismakingsgesprek? Het lijkt me leuk je te ontmoeten.

Ja, neem contact met me op!